Frankrijk: Champagne Streek

Wanneer:
van zaterdag 13 oktober 2018 tot maandag 15 oktober 2018 (2 nacht(en))

Programma:

Dag 1: Vertrek uit Lebbeke en Temse richting Lille, koffiestop, daarna verder tot Reims, vrij voor de lunch. In de namiddag bezoek aan de stad met oa. De kathedraal, Place Royal, Hotel Vergeur, stadhuis,. We sluiten onze dag af met een bezoek aan een champagneboer met proeverij. Aankomst in Dizy, kamerverdeling en avondmaal.

Dag 2: Na het ontbijt bezoek aan Hautvillers, geboortedorp van Dom Perignon of soms wel "uitvinder" van de champagne genoemd. Daarna verder naar Dormans met zijn prachtige Memorial. Vrij voor de lunch. In de namiddag verkenning van Chatillon sur Marne met bezoek aan Urbanus II. We rijden terug via het kerkje van Chavot; misschien wel de meest gefotografeerde site in de Champagnestreek. Tot slot een proeverij. Avondmaal en overnachting

Dag 3: In de voormiddag bezoek aan Epernay, en haar wereldberoemde Avenue De Champagne. Tevens bezoek aan één van de grote huizen. Vrije lunch en vrijetijd in Epernay. Daarna huiswaarts.

Prijs per persoon (tweepersoonskamer):
325€

Toeslag éénpersoonskamer:
60€

Lokale Munt:
Euro

Inbegrepen:
autocarreis, hotel met ontbijtbuffet en diner met wijn en water , begeleiding, en inkomgeld voor Mercier en 3 proeverijen !!

Niet Inbegrepen:
middagmalen, andere dranken en verzekering

Supplementen:
annulatie- en bijstandsverzekering in dubbel : 25 ? p.pers in single : 30 ?

Niet Vergeten:
geldige identiteitskaart

Inschrijven

Via het onderstaande inschrijvingsformulier kan je inschrijven voor deze vakantie. Wij kontacteren U dan zo spoedig mogelijk.

Ja, ik wil mee

Nuttige Links

Foto's

Vakantiebestemming

[google maps placeholder]