Frankrijk

Wanneer:
van woensdag 9 mei 2018 tot maandag 14 mei 2018 (5 nacht(en))

Programma:

Dag 1: vertrek uit Temse, Oostende en Nieuwpoort om daarna via Calais en Abbeville , Rouen te bereiken. We gaan de Seine over om rond het middagmaal in de buurt van Alençon toe te komen. In de namiddag rijden we dan via Le Mans, Angers en Cholet naar Chantonnay en ons verblijfshotel Moulin Neuf (met zwembad), ophalen van de startkaarten en avondmaal.

Dag 2 tot 5:  4 IML wandeldagen met mogelijke afstanden : 8- 12 -21 - 28 - 42 km Om 6u45 en om 8u00 wordt u met onze bus naar de start gebracht. Van daar brengt men u met lokale bussen naar het vertrek van de wandeling (inbegrepen in de startprijs). Ook dit jaar krijgt u weer nieuwe trajecten te ontdekken. Wijngaarden, pittoreske dorpjes, kastelen, abdijen, prachtige valleien en ja, de fameuze watertorens en de steengroeven zal u bij het binnenlopen zeker weer tegenkomen. NIEUW!! : in de namiddag bieden we de mogelijkheid om deel te nemen aan een excursie. Vertrek om 13 u en terug in het hotel omstreeks 17u30 . Daarna zullen de wandelaars aan het Parc Clemenceau opgehaald worden. Op ons programma staat bijvoorbeeld de Donjon van Bazoges, de Richelieu-stad Luçon, les Marais de Poitevin, La Roche sur Yonne , ...

Dag 6: na het ontbijt nemen we afscheid van deze rustgevende omgeving aan het Grand en Petit Lac en gaat het huiswaarts.

Prijs per persoon (tweepersoonskamer):
595€

Toeslag éénpersoonskamer:
185€

Lokale Munt:
Euro

Inbegrepen:
autocarreis, hotel in half pension, begeleiding.

Niet Inbegrepen:
middagmalen, dranken en startgeld, eventuele inkomgelden bij de namiddaguitstap, verzekering. IML startgeld: prijzen 2017 : 32?(42 km) 28?(28km) 26 ?(20km) 20 ? (12 km) 18? (8 km) (ter plaatse te betalen)

Supplementen:
annulatie- en bijstandsverzekering in dubbel : 45 ?p. pers in single : 55 ?

Niet Vergeten:
geldige identiteitskaart

Inschrijven

Via het onderstaande inschrijvingsformulier kan je inschrijven voor deze vakantie. Wij kontacteren U dan zo spoedig mogelijk.

Ja, ik wil mee

Nuttige Links

Foto's

Vakantiebestemming

[google maps placeholder]