Nederland

Wanneer:
van zaterdag 16 juni 2018 tot maandag 18 juni 2018 (2 nacht(en))

Programma:

Dag 1: vertrek vanuit Temse en Sinaai omstreeks 6 u. Via Utrecht bereiken we nog voor het middaguur Sloten. Bezoek aan dit kleinste van de 11 stedentocht stadjes. In het grotere Sneek nemen we tijd voor een vrij middagmaal. Daarna trekken we naar onze verblijfplaats Leeuwarden, de culturele hoofdstad voor 2018. Na de kamerverdeling gaan we deze prachtige stad verkennen met een wandeling langs oa : het gouverneursplein, het princessenhof, de oldehoeve , de waag, ... Avondmaal in ons hotel.

Dag 2: na het ontbijt vertrek naar Pietersburen,voor een bezoek aan het zeehondencentrum. Via Lauwersoog,met mooi zicht op het Lauwersmeer, zakken we af naar Moddergat. Hier brengen we een bezoek aan het monument voor de gesneuvelde vissers en het Fiskehsuke. Van op de dijk hebben we mooi zicht op Schiermonnikoog. In Dokkum hebben we tijd voor een vrij middagmaal, om daarna deze vestingstad te bezoeken. We sluiten deze prachtige dag af met en lekkere proeverij bij Boomsma Beerenburger, de huisdistillerie van Leeuwarden.

Dag 3:  in de voormiddag maken we een boottochtje in en rond Leeuwarden. De ideale manier afsluiter voor deze unieke stad. Vrij middagmaal. Een laatste stop in Marssum met het Ploptaslot of Allingawier met het museumdorp en we vatten de terugreis aan

Prijs per persoon (tweepersoonskamer):
325€

Toeslag éénpersoonskamer:
65€

Lokale Munt:
Euro

Inbegrepen:
autocarreis, begeleiding, hotel in half pension, inkomgelden, zeehondencentrum, Boomsma, boottocht, museumdorp

Niet Inbegrepen:
middagmalen, dranken, andere inkomgelden

Supplementen:
annulatie en bijstandsverzekering: 20 Euro per pers

Niet Vergeten:
geldige identiteitskaart

Inschrijven

Via het onderstaande inschrijvingsformulier kan je inschrijven voor deze vakantie. Wij kontacteren U dan zo spoedig mogelijk.

Ja, ik wil mee

Nuttige Links

Foto's

Vakantiebestemming

[google maps placeholder]