Denemarken

Wanneer:
van donderdag 21 juni 2018 tot woensdag 27 juni 2018 (6 nacht(en))

Programma:

Dag 1: vertrek vanuit Temse richting Aken ( koffiestop) daarna via het Ruhrgebied , Munster( vrij middagmaal) en Osnabrück naar Ruhekrug voor onze eerste overnachting. Avondmaal in het hotel.

Dag 2: eerst een stevig ontbijt en dan richting Deense grens. Via Aabenraa, en Harderlev naar de grootste fjordstad in de regio, Kolding. Bezoek en vrije tijd voor middagmaal. Daarna rijden we via Velje naar Jelling, de bakermat van Denemarken en voor de Denen een beetje een heiligdom .In de late namiddag bereiken we Viborg . Ophalen van de IML startkaarten en daarna kamerverdeling en avondmaal in ons hotel.

Dag 3: 1 ste IML wandeling Haervejsmarchen : dit jaar 50ste EDITIE. Afstanden : 45-40-30-20-10km

Dag 4: 2de IML wandeling en slotceremonie.

Dag 5:  na het ontbijt vertrekken we via Frederica naar Odense, de geboortestad van Hans Christian Andersen. We maken een wandeling langs de belangrijkste bezienswaardigheden zoals het geboortehuis van Hans, de Knuds Kerk, de Munstersteeg ,. vrij middagmaal . In de namiddag rijden we via Nyborg aan de Store Baelt. Via de in 1998 geopende dubbele Storebaeltsbro bereiken we de provincie Sjaelland. Verder rijden we door het merengebied van Soro en Ringsted naar Roskilde . Bezoek aan deze voormalige hoofdstad met zijn prachtige Dom en bisschoppelijk paleis, de verschillende parken, Vikingmuseum en veel meer. Tot slot verder richting Kopenhagen . Kamerverdeling en avondmaal

Dag 6: ganse dag voor het bezoek aan de Deense hoofdstad. Wereldberoemd voor zijn zeemeermin, heeft de stad veel leuke plekjes in petto. Charlottenborg, nu de hoofdbibliotheek en het Christiansborg slot, deels museum met pronkzalen en deels parlement is nog maar het begin. Ook Nyhavn, Amalienborg, de Alexander Nevski kerk, de opera , de beurs en de leuke winkelstraatjes passeren de revue. In de late namiddag rijden we naar Rodby voor onze laatste overnachting met avondmaal in het hotel.

Dag 7: vroeg ontbijt en daarna met de veerboot richting Puttgarden. Eens aan de overzijde zijn we al op Duits grondgebied. Via Hamburg , Bremen, Munster en Venlo bereiken we uiteindelijk ons eindpunt Temse.

Prijs per persoon (tweepersoonskamer):
995€

Toeslag éénpersoonskamer:
290€

Lokale Munt:
Euro

Inbegrepen:
autocarreis, hotels in half pension, begeleiding, veerboot

Niet Inbegrepen:
middagmalen, dranken en inkomgelden , startgeld IML

Supplementen:
annulatie- en bijstandsverzekering in dubbel : 70 ? p.pers in single: 90 ?

Niet Vergeten:
geldige identiteitskaart

Inschrijven

Via het onderstaande inschrijvingsformulier kan je inschrijven voor deze vakantie. Wij kontacteren U dan zo spoedig mogelijk.

Ja, ik wil mee

Nuttige Links

Foto's

Vakantiebestemming

[google maps placeholder]