Een vakantie boeken die je nooit zal vergeten?

You’ve come to the right place! Een actieve vakantie met vrienden, een onvergetelijke citytrip of een exotische vakantie boeken naar de zon? Bij Scheldeboorden Travel creëren we samen met jou de reis waar je naar verlangt.

Boek jouw droomvakantie met Scheldeboorden Travel

Al meer dan 30 jaar verwennen we onze klanten met professioneel reisadvies en creëren we complete reizen op maat. We wonen jaarlijks meerdere bestemmingsopleidingen of infoavonden bij, trekken er zelf op uit of gaan mee als gids zodat we je onvergetelijke plekken kunnen tonen.

Tijdens een verkennend gesprek vertel je ons waar je naartoe wilt en wij staan je bij tot je volledig ontspannen terugkomt. Wij zorgen ervoor dat je een droomvakantie beleeft.

Wat wordt jouw volgende reis?

Met de wagen, de bus of het vliegtuig

Wanneer we jouw vakantie boeken, houden we uiteraard ook rekening met het gewenste vervoer. Verkies je het vliegtuig, dan bestellen we je vliegtickets en eventueel een transfer. Liever met de wagen? We vertellen je op welke zaken je best let.

Een dagtrip of een meerdaagse rondreis door Europa in het verschiet? Maak gebruik van de autocar verhuurservice van onze partner Autocars Scheldeboorden nv. Zij bieden al sinds 1934 een gevarieerd aanbod luxueuze autocars aan in 13 verschillende formaten. Geniet van een veilige en comfortabele busrit onder vrienden of met je hele sportclub.

Of liever een actieve vakantie boeken?

Bij Scheldeboorden Travel zijn we gespecialiseerd in wandelvakanties. Samen met andere fervente stappers verken je al stappend een regio naar keuze. Een van onze teamleden gaat mee als gids of je wordt begeleid door een lokale gids. We bieden ook wandelreizen aan georganiseerd door International Marching League. Elk jaar zorgen we voor een verschillend programma, zodat onze enthousiaste wandelaars steeds nieuwe plekken ontdekken.

Reisverzekeringen waarop je kan vertrouwen

Een zorgeloze vakantie boeken? Dan is een Touring verzekering zeker een goed idee. Enerzijds bieden we gecombineerde dekkingen aan die een totale bescherming bieden aan voordelige tarieven en die variëren naargelang je reisplannen. Anderzijds zijn er ook nog de formules op maat. De verzekerings- en bijstandsoplossingen om elke behoefte in te vullen, van begin tot einde van je reis.

Een reisverzekering aangaan?

Onze reisspecialisten kennen er alles van
en weten perfect welke verzekering het beste bij jouw reis past.

Spring binnen in ons kantoor!